Η BIOMED δραστηριοποιείτε στην Βόρεια Ελλάδα με την διάθεση ιατρικών ειδών & υπηρεσιών από το 2005 έως σήμερα με συνέπεια και αξιοπιστία. Με έδρα την Σέρρες (Εθνικής Αντίστασης 42), η εταιρία στοχεύει στην σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, οι οποίοι είναι ιδιώτες(κατ΄οίκων), ιατρεία, ιδιωτικά ή δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα. 
Στόχος μας είναι η διάθεση κατάλληλων και ποιοτικών προϊόντων με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη. 
Η BIOMED  είναι εναρμονισμένη με την υπουργική απόφαση περί διακίνησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΕΒΥΛ. Το προσωπικό της εταιρείας έχει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έχουν διατελέσει αντίστοιχες σπουδές.


Τα προϊόντα της εταιρείας διαχωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

•    Πνευμονολογικά είδη 
Συσκευές οξυγονοθεραπείας, Φιάλες ιατρικού οξυγόνου, συσκευές καταπολέμησης απνοιών (CPAP), αναπνευστικές συσκευές, συσκευές αναρρόφησης, οξύμετρα, σπειρόμετρα κ.α.
•    Ορθοπεδικά  είδη 
Νάρθηκες, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, ζώνες οσφύος, πέλματα σιλικόνης, σάκοι πρώτων βοηθειών.
•    Είδη αποκατάστασης  & κατ’οίκον νοσηλεία
Είδη φυσιοθεραπείας & κρυοθεραπείας, Αναπηρικά αμαξίδια, Ορθοστάτες, γερανοί μεταφοράς, Ράμπες, περιπατητήρες, μπαστούνια, Βοηθήματα μπάνιου & τουαλέτας, Αεροστρώματα & μαξιλάρια κατακλίσεων, κρεβάτια ασθενών & επιθέματα ελκών κατάκλισης.
•    Διατροφική υποστήριξη 
Εντερική σίτιση της εταιρίας fresenius, αντλίες & συσκευές σίτισης .
•    Ουρολογικά είδη 
Ουροκαθετήρες, αυτολιπαινόμενους καθετήρες, διάφορα βοηθήματα
•    Είδη εγκυμοσύνης & θηλασμού
Θήλαστρα (ηλεκτρικά και χειροκίνητα), επιθέματα θηλών, ζώνες εγκυμοσύνης, είδη βρεφικής φροντίδας κ.α. 
•    Εξοπλισμός ιατρειών & Ιατρικά αναλώσιμα
Η BIOMED παρέχει 24ωρη  κάλυψη των προϊόντων της ιδιαίτερα σε αυτά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες υγείας και κατ`οίκον νοσηλευόμενους ασθενείς.